Agne Simonsson er gået bort

Agne simonsson død

På Real Madrids officielle hjemmeside sørger man i dag over bortgangen af klubbens tidligere spiller, Agne Simonsson, der var tilknyttet Real Madrid imellem 1960 og 1963, og i den forbindelse udtrykker man sine kondolencer til spillerens familie og bekendte.

Den svenske angriber ankom til klubben forud for 1960-sæsonen, og oprindeligt var det meningen, at han skulle skabe konkurrence på angrebsposten, hvor Alfredo Di Stéfano huserede. Allerede sæsonen efter blev han dog udlånt til Real Sociedad efter blot at have spillet tre kampe med ét mål til følge, men igen i 1962-63-sæsonen tørnede han ud for Real Madrid.

Simonsson var i Kongeklubben med til at vinde to La Liga-titler samt én Interkontinental Cup, og han er fortsat den eneste svensker, der har tørnet ud for Real Madrid.

Jeg er indforstået

• Optimering af teknisk funktionalitet