Nacho-agent forhandler fortsat i Italien

NACHO 380x502

Ifølge flere spanske medier er Nachos agenter fortsat i Italien for at afklare forsvarerens fremtid og aktuelt er tre klubber interesserede.

Det drejer sig om Napoli, Roma og AC Milan, som alle er ude efter den 30-årige spanier, der angiveligt kan erhverves for omkring 10 millioner €.

Nacho har samme agent, Juanma López, som forhandlede Álvaro Moratas kontrakt på plads med Juventus og i samme forbindelse mødtes han med repræsentanter for ovennævnte klubber.

Napoli er dog afhængige af et salg af Koulibaly inden man vil indlede forhandlinger om Nacho, mens Milan og Roma foreløbigt blot har lagt en føler ud, men interessen synes seriøs og en handel kan derfor hurtigt blive en realitet.

Jeg er indforstået

• Optimering af teknisk funktionalitet