Fede Valverdes form bekymrer i Real Madrid

VALVERDE 380x501
Fede Valverde startede søndagens sæsonåbner på Anoeta på bænken, da Real Madrid og Real Sociedad spillede 0-0.

Den 22-årige midtbanespiller kom først på banen halvvejs gennem anden halvleg og fik de sidste 20 minutter af kampen.

Det er ellers vidt og bredt regnet for, at Valverde skal træde et skridt op ad stigen og få endnu mere spilletid end han fik i sidste sæson, hvor gennembruddet kom.

I første kamp var det dog Martin Ødegaard der blev det nye ansigt i startopstillingen. Det skyldes måske, at Zidane har ytret ønske om, at Valverde tager flere chancer på bolden:

Zidane beder mig om at være mere vovet, at løsne mere op, at udvikle mit potentiale, at spille med selvtillid, at skyde mere og at tage flere risici, har Fede Valverde tidligere sagt.

Det var dog ikke det vi så i søndags, og siden coronanedlukningen har han haft svært ved at levere toppræstationer.

Klubben er bekymret, men man har haft stor tro på ham siden han var 16 år, og det har man stadig.

Næste chance for en toppræstation er på lørdag, når Real Madrid møder Real Betis.

Jeg er indforstået

• Optimering af teknisk funktionalitet